Leading trauma and orthopaedics clinic in Baltics

+371 6714 4013

Vingrojam kopā ar senioriem (video)

Labs rīts sākas ar kustību. Domājot par senioriem, no kuriem daudzi pašreiz izjūt nepatīkamu satraukumu un pastiprinātu vēlmi sevi sargāt, esam sagatavojuši vienkāršu, viegli pildāmu un vienlaikus vērtīgu vingrojumu pusstundu, kuru iekļaut ikdienas vai nedēļas plānā.

Vingrojumi paredzēti, lai uzturētu labā formā ķermeņa augšējo daļu – kaklu, plecus, muguru un krūšu kurvi – trenējot arī elpošanu. Šī ir pirmā no trim mērķtiecīgām vingrošanas nodarbībām, kuras esam izstrādājuši. 

Vingrojumu komplekts #1


Jūs varētu interesēt

ORTO Klīnikas filiālē Daugavpils pieejamas nefrologa konsultācijas

ORTO Klīnikas filiālē Daugavpils pieņemšanu sākusi ārste, speciāliste, kuru Latvijā ir maz – nefroloģe, interniste dr. Tatjana Solovjova. Ārsta nefrologa pārziņā ir cilvēka nieru darbības traucējumi, saslimšanas, to izmeklēšana, diagnosticēšana, ārstēšana un profilakse.
Lasīt visu

Lūdzu, ziedo asinis!

Ja Jums zināmam cilvēkam gaidāma operācija ORTO Klīnikā, atbalstiet viņu, nododot asinis! Neatkarīgi no tā, kāda ir Jūsu asins grupa vai rēzus – viss der. Operācijas laikā nereti nepieciešamas donoru asinis, un to krājumi Valsts asinsdonoru centrā pašreiz ir mazi. Lūdzu, atbalstiet tos, kuriem gaidām operācija – ziedojiet asinis ar norādi “ORTO Klīnikai”! Vairāk par […]
Lasīt visu
1 2 3 322
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram