Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

Apturēt pēdas tālāku deformāciju vingrojot (video)

Esam radījuši 9 vingrojumu video, kas palīdzēs stiprināt pēdas priekšējo daļu. Hallux valgus/greizā īkšķa, metatarsalģijas, āmurveida pirkstu deformāciju gadījumā regulāra pēdas muskulatūras trenēšana var attālināt ķirurģijas nepieciešamību un apturēt deformācijas tālāku attīstību. Vingrojumus apkopojis un iesaka dr. Juris Brūklis ORTO Klīnikas traumatologs, ortopēds, pēdas ķirurgs.


Jūs varētu interesēt

Aizvadīta apmeklētākā ORTO Klīnikas konference medicīnas speciālistiem

Piektdien, 12.04. aizvadījām līdz šim lielāko ORTO Klīnikas rīkoto konferenci – klātienē tiekoties ar vairāk kā 100 un tiešsaistē – 400 dalībniekiem. Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā seši lektori – klīnikas ārsti: Andrejs Peredistijs, Vitolds Jurkevičs, Juris Brūklis, Anna Mihailova, Alla Hohlova un Andrejs Finogejevs dienas garumā deva klausītājiem koncentrētu ieskatu aktuālākajās pacientu problēmās, ar kurām […]
Lasīt visu

Privātas mācības pie pleca locītavas ķirurģijas meistara (06.04.2017.)

Marta nogalē Jānis Viļums ORTO klīnikas traumatalogs, ortopēds trīs dienas mācījās pie kolēģa Izraēlā, profesora Gavriela Mozes (Gavriel Mozes) – viena no pasaulē vadošiem pleca ķirurģijas speciālistiem. Privātas stažēšanās mērķis bija iepazīt kolēģa operēšanas tehnikas un noslēpumus, tā papildinot savas iemaņas un profesionālo redzesloku. Jānim Viļumam ir vairāk kā 20 gadu pieredze traumatoloģijā, ortopēdijā un sporta medicīnā, savukārt pleca locītavas ķirurģija ir ORTO klīnikas ārsta specializācija.
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram