Leading trauma and orthopaedics clinic in Baltics

+371 6714 4013

Smuki puiši ar retiem zobiem jeb hokejistu traumas čempionāta laikā (audio)

Treneri mēdz teikt, ka trauma liecina par nepilnīgu sportisko un fizisko sagatavotību. Traumatologi, ortopēdi lieliski zina, ka līdz galam nesadziedēta veca trauma augstas klases sportistam liks zaudēt konkurencē ar jaunu, nepieredzējušu, bet veselu kolēģi.

ORTO Klīnika ir šī gada Pasaules čempionāta hokejā oficiālais medicīnas pārstāvis, un šajā podkāstā ar Valdi Andersonu, ORTO Klīnikas traumatologu, ortopēdu, paveram gan šī čempionāta, gan hokeja medicīnas aizkulises:

https://www.buzzsprout.com/974788/8629847-smuki-puisi-ar-retiem-zobiem-…;

P.S. Ierakstot sarunu, mēs gan vēl ticējām Latvijas uzvarai pār Vāciju, tādēļ noskaņa un pārliecība mums ļoti optimistiska.


Jūs varētu interesēt

Ilgstoši sēžot pie auto stūres, sāp ceļa locītavas (audio)

Kas vainas ceļa locītavā, ja pēc ilgstošas sēdēšanas tā sāk smelgt un nepatīkami vilkt? Kas kopīgs šīm sajūtām un sāpēm, ko ceļa locītavās mēdz piedzīvot, piemēram, skrējēji un citi sportisti? Vai aspirīns var līdzēt? Kādēļ specifisku muskuļu stiprināšana ir šīs problēmas risinājums gan sportistiem, gan autobraucējiem?
Lasīt visu

Praktizē virkni tehniku ceļa locītavas saišu un menisku operēšanā (24.11.2017.)

No 21. – 22. novembrim Andrejs Finogejevs, ORTO klīnikas traumatolgs ortopēds papildināja iemaņas Ceļa artroskopijas padzilinātā kursā (EE Knee Arthroscopy IC Course) Anglijas pilsētā Vatfordā Expert Connect centrā. Kursu vadīja divi pasaules profesionāļu aprindās pazīstami atroskopijas eksperti Dr. Gabriels Agārs (Izraēlas Ortopēdu asociācijas prezidents) un Dr. Drors Linders (Amerikas Artroskopijas asociācijas biedrs).
Lasīt visu
1 2 3 321
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram