Leading trauma and orthopaedics clinic in Baltics

+371 6714 4013

Vingrošanas nodarbība senioriem. Rituāls ikdienai (video)

Tuvojas pirmā Adventes svētdiena, un šī vingrošanas nodarbība ir labākais veids, kā vari parūpēties par sev tuviem senioriem. Vienkārši vingrojumi. Profesionālas, sertificētas ORTO Klīnikas fizioterapeites Santas Dreimanes rūpīgi pārdomāti un rādīti.

Ierosini saviem opjiem, omēm un krustvecākiem vingrošanas nodarbību ievest ikdienas dienas kārtībā. Locītavu veselībai. Asinsrites uzlabošanai. Možuma un dzīvotgribas vairošanai. Dalies ar viņiem! Apvaicājies, vai vingro! Pamudini!

Gaišu Ziemassvētku gaidīšanas laiku!


Jūs varētu interesēt

ORTO klīnika darbojas atbilstoši labākajai pasaules praksei

Pēc dalības pasaules lielākajā vadošo traumatologu - otropēdu kongresā ISAKOS 2015, Lionā ORTO klīnikas ārsti Andrejs Peredistijs un Valdis Andersons atzīst, ka klīnikā strādājam augstākajā līmenī, piedāvājot saviem pacientiem to, ko pašreiz spēj nodrošināt pasaulē vadošās traumatoloģiajs - otropēdijas prakses diagnostikā un ķirurģijā.
Lasīt visu

Kaulā atklāta cista – kā jārīkojas? (audio)

Šī gada noslēdzošā klīnikas audio sarunu cikla epizode veltīta cistām kaulos. Kādēļ tās veidojās? Vai sastopamas tikai bērniem un pusaudžiem, vai tomēr arī pieaugušajiem? Kā rīkoties, ja rentgena aprakstā minēts vārdu salikums “kaula cista”?
Lasīt visu
1 2 3 322
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram