Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

Gada balvai medicīnā izvirzīts Andrejs Finogejevs-Elksniņš

Andrejs Finogejevs-Elksniņš ORTO Klīnikas traumatalogs, ortopēds jau otro reizi izvirzīts Gada balvai medicīnā. Apbalvošanas ceremonija notiks sestdien, 27. martā. Svinīgais pasākums skatāms TV3 tiešraidē no plkst. 15.10.

Aizvadītajā gadā Latvijas iedzīvotāji balvām nominēja vairāk kā 250 pretendentus. 13 000 cilvēku balsojuši par izvirzītajiem ārstiem deviņās nominācijās.

Lepojamies un ļoti mīlam mūsu ārstu, bet, protams, pacientu atzinība un balva gandarītu. Turam īkšķus un sestdien dienas vidū būsim domās kopā ar Andreju un pie TV3 ekrāniem!


Jūs varētu interesēt

Inovatīvs risinājums palīdzēs daudziem, kuri cieš no sāpēm pleca locītavā

Operācijas laikā artroskopiski jeb caur dažiem nelieliem dūrienveida griezumiem pleca locītavā ievada balonveida implantu, kas atjauno anatomiski pareizas pleca locītavas kaulu attiecības, tā ievērojami mazinot sāpes un ļaujot uz vairākiem gadiem attālināt locītavas endprotezēšanas nepieciešamību.
Lasīt visu

Strādāt un mācīties Šveicē, lai gūto pieredzi dotu Latvijas fizioterapeitiem

“Vienmēr esmu domājusi, ka nav lielas nozīmes, ja esam atsevišķi spēcīgi profesionāļi savā darbā, bet nedalāmies zināšanās ar citiem kolēģiem,” saka Santa Dreimane ilggadīga ORTO Klīnikas fizioterapeite, kura pašreiz strādā un mācās Šveicē.  “Gala rezultātā, kāds ir mērķis? – lai pēc iespējas vairāk pacientiem tiek palīdzēts, lai mēs visi kļūtu stiprāki, labāki, lai fizioterapijas vide […]
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram