Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

Vingrošanas nodarbība senioriem. Rituāls ikdienai (video)

Tuvojas pirmā Adventes svētdiena, un šī vingrošanas nodarbība ir labākais veids, kā vari parūpēties par sev tuviem senioriem. Vienkārši vingrojumi. Profesionālas, sertificētas ORTO Klīnikas fizioterapeites Santas Dreimanes rūpīgi pārdomāti un rādīti.

Ierosini saviem opjiem, omēm un krustvecākiem vingrošanas nodarbību ievest ikdienas dienas kārtībā. Locītavu veselībai. Asinsrites uzlabošanai. Možuma un dzīvotgribas vairošanai. Dalies ar viņiem! Apvaicājies, vai vingro! Pamudini!

Gaišu Ziemassvētku gaidīšanas laiku!


Jūs varētu interesēt

ORTO KLĪNIKAS PAVASARA SEMINĀRS ĢIMENES ĀRSTIEM I daļa

Aicinām ģimenes ārstus uz ORTO Klīnikas pavasara semināriem klātienē!
Lasīt visu

Klīnikas ārste Spānijā piedalās ESSKA rīkotās Specializācijas dienās

Alla Hohlova ORTO Klīnikas fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste piedalījās pasaules vadošo sporta traumatologu, ceļa locītavas ķirurgu un artroskopijas profesionāļu veidotās biedrības ESSKA rīkotās Specializācijas dienās. Pasākums tika organizēts 8. un 9. novembrī Madridē četros zinātniskos blokos, atkarībā no pasākumu dalībnieku specializācijas: pleca, pēdas, ceļa locītavas un sporta medicīnā. Allas Hohlovas interese pasākumā bija – sporta medicīna.
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram