Ведущая клиника травматологии и ортопедии в странах Балтии

+371 6714 4013

Svinam Lieldienas!

Šogad – citādas Lieldienas. Un tomēr – lai tradīciju ievērošana un labas domas no jauna visu saliek savās vietās – mierā, līdzsvarā un gaismā.

Jūsu ORTO Klīnika

Foto: Nils Sokolovs


Jūs varētu interesēt

Ahileja cīpslas plīsums

Ahilleja cīpslas plīsums – kādos apstākļos tas notiek? Sportisku, vai mazāk sportisku cilvēku trauma? Vai pēc Ahilleja cīpslas plīsuma var pastaigāt? Vai veidojas zilums? Kādēļ, gūstot šo traumu, traumatologs, ortopēds jāapmeklē pēc iespējas ātrāk? Šūt, vai atstāt dzīt tāpat? Kāda pieeja un kādēļ tiek praktizēta ORTO Klīnikā? Ar ko jārēķinās, kamēr Ahilleja cīpsla dzīst? Par […]
Lasīt visu

Vingrojumi ilgsēdētāju mugurām

Sēdošs darbs ir problēma. Bieži vien nevaram to ne ietekmēt, ne atrisināt. Lai vēl papildus nesarežģītu dzīvi, dusmojoties uz moderno dzīvesveidu, izveidojām nelielu vingrojumu komplektu ilgsēdētāju muguru “rehabilitācijai”, kura veikšanai nav nepieciešams nekas vairāk par:
Lasīt visu
Общество с ограниченной ответственностью SIA ORTO klīnika 26.01.2023 заключило с LIAA договор № SKV-TL-2023/9 о получении поддержки в рамках мероприятия «Содействие международной конкурентоспособности», которое софинансируется Европейским фондом регионального развития.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram