Ведущая клиника травматологии и ортопедии в странах Балтии

+371 6714 4013

Pētera Līkuma, ORTO klīnikas raidiologa portrets

Turpinām iepazīstināt ar ORTO klīnikas ārstu komandu. Mūsu radiologa Pētera Līkuma pirmais pacients vēl bērnībā bija vista, kurai viņš izglāba dzīvību. Pacienti saka, ka Pēterim ir īpašas acis – rentgenos, ultrasonogrāfijas vai magnētiskās rezonanses bildēs – viņš spēk ieraudzīt to, ko citi nepamana. Iepazīstinām ar klīnikas speciālistiem, lai Jums būtu vieglāk izvēlēties Savējo:

Skatīt klipu


Jūs varētu interesēt

Jaunums anestezioloģijas pasaulē – perifērie nervu bloki (29.07.2016.)

Operācija vienmēr saistīta ar zināmu uztraukumu. Nereti mieru un filozofisku skatījumu uz gaidāmo mums dod zināšanas, kā viss notiks. Anestēzija ir būtiska operācijas daļa un lai arī varētu šķist, ka vislabāk ir pat zobus labot pilnā anestēzijā, veselībai un labai pašsajūtai pēcoperācijas periodā daudz ieteicamāka ir reģionālā anestēzija. Viens no jaunākajiem un aktuālākajiem risinājumiem līdztekus plaši pazīstamajai spinālai un epidurālajai (reģionālai) anestēzijai ir perifēro bloku anestēzija
Lasīt visu

Latvijas velosipēdistei sacensībās būs jāpārvar 4 000 km

Mūsu mērķi un vēlēšanās nosaka to, cik interesanti mums pašiem ir savu dzīvi dzīvot. Zanes Jakobsones – Latvijas velosipēdistes, kura jūlija nogalē piedalīsies Eiropas smagākajās velosacensībās - The Transcontinental Race – dzīve atgādina piedzīvojumu. Gaidāmajās sacensībās viņa nobrauks 4000 km no Bulgārijas pilsētas Burgas, šķērsojot Alpu kalnus, līdz Francijas ziemeļrietumos esošajai Brestai. Zane būs pirmā latviete, kura dosies šajā braucienā, dienā pārvarot ap 250 – 300 km.
Lasīt visu
Общество с ограниченной ответственностью SIA ORTO klīnika 26.01.2023 заключило с LIAA договор № SKV-TL-2023/9 о получении поддержки в рамках мероприятия «Содействие международной конкурентоспособности», которое софинансируется Европейским фондом регионального развития.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram