Didžiausia traumatologijos ir ortopedijos klinika Baltijos šalyse

+371 6714 4013

Masāža vai vingrošana – kā pamatoti izvēlēties (audio)

Vai ticat, ka masāžā un vingrošanā pēc būtības notiek viens un tas pats? Abos gadījumos ķermenis ir labi izkustināts, apasiņots, muskuļi nodarbināti, āda tonusā. Bet, vai tā tiešām ir? Ko var gaidīt no masāžas un ko no ārstnieciskās vingrošanas? Vai viena, vai otra palīdz novājēt? Kad nedrīkst pielietot masāžu un kad tā ir vērtīga? Kam ir paliekošāks efekts – masāžai vai vingrošanai un kāpēc?

Jaunajā podkāsta sērijā ar Ievu Piekusi sertificētu ORTO Klīnikas fizioterapeiti apgāžam mītus par masāžu un ārstniecisko vingrošanu.

Podkāsts klausāms:

Masāža vai vingrošana – kā pamatoti izvēlēties? (buzzsprout.com)


Jūs varētu interesēt

FFP2 respiratoru un medicīnas masku lietošana klīnikā

No rītdienas, 25. janvāra aicinām pacientus ORTO Klīnikā uzturēties, ievērojot valstī noteiktās prasības: FFP2 respiratoros vai medicīniskajās maskās! Pacientiem, kuri jaunāki par 12 gadiem, atļauts valkāt auduma maskas. Lūdzam izturēties ar sapratni un atbildību! ORTO Klīnika
Lasīt visu

ORTO klīnikā – topošie ķirurgi un fizioterapeiti

10. februārī Ēnu dienā ORTO klīnikā strādāja 11 jauni darbinieki – ēnotāji. Daži bija nolēmuši iedziļināties ārsta darbā, citi – fizioterapeitu, bet viens skolnieks ēnoja mūsu klīnikas IT speciālistu. Interesentu vecums ietvēra amplitūdu no 12. līdz 4. klases skolniekiem.
Lasīt visu
1 2 3 322
RAB „ORTO klinika“ su Latvijos investicijų ir plėtros agentūra 2023-01-26 sudarė sutartį Nr. SKV-TL-2023/9 dėl paramos gavimo pagal programą „Tarptautinio konkurencingumo skatinimas“, iš dalies finansuojamą iš Europos regioninės plėtros fondo.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram