Juhtiv traumatoloogia ja ortopeedia kliinik Baltimaades

+371 6714 4013

Sāpes pleca locītavā – kā saprast iemeslu? (audio)

Jaunākā ORTO Klīnikas podkāstu audio saruna veltīta pleca locītavas biežākiem sāpju iemesliem. Ar Andreju Peredistiju ORTO Klīnikas traumatologu, ortopēdu runājam par to, kā rodas bojājumi pleca locītavā, par raksturīgākajām šīs locītavas saslimšanām, par to, kā atšķirt pleca locītavas sāpes no mugurkaula bojājumu izraisītām un to – kā saglabāt pleca locītavas veselību līdz pat mūža beigām.

Audio saruna klausāma šeit: https://www.buzzsprout.com/974788/6101500-sapes-pleca-locitava-ka-sapra…


Jūs varētu interesēt

Līkas kājas – tikai kosmētisks defetks? (audio)

“O” un “x” veida kājas – vai vecāki “nogulējuši” kādu būtisku brīdi kāju taisnošanai? Mammas- dabas izpratne par dažādību, jeb tomēr deformācija ar lēni progresējošām sekām? Kā un kad kājas iespējams “iztaisnot”? “Izliekumu” piemērotība un nepiemērotība dažādiem sporta viediem. Par ne-taisnām kājām jaunajā podkāsta sērijā ar Andreju Peredistiju ORTO Klīnikas traumatologu, ortopēdu. Klausies podkāstu: Māksliniece: […]
Lasīt visu

Klīnikas ārsti piedalās ESSKA kongresā (10.05.2016.)

No 4. – 7. maijam ORTO klīnikas traumatologi, ortopēdi Valdis Andersons, Andrejs Peredistijs, Jānis Viļums un klīnikas rezidents Andrejs Finogejevs piedalījās pasaules vadošo sporta traumatologu, ceļa locītavas ķirurģiju un artroskopijas profesionāļu veidotās biedrības ESSKA kongresā, kas notika Spānijā, Barselonā. Kongress tika veltīts aktualitātēm traumatoloģijā, ortopēdijā un sporta medicīnā, pulcējot vairāk kā 4 000 dalībniekus: ārstus, zinātniekus, inženierus (medicīnas iekārtu un aprīkojuma izstrādātājus un ražotājus).
Lasīt visu
26.01.2023 allkirjastas SIA „ORTO Klīnika“ Läti Investeerimis- ja Arenguagentuuriga (LIAA) lepingu nr SKV-TL-2023/9 toetuse saamiseks meetme "Rahvusvahelise konkurentsivõime edendamine" raames, mida kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram