Leading trauma and orthopaedics clinic in Baltics

+371 6714 4013

Būtiska informācija ORTO Klīnikas apmeklētājiem!

Saskaņā ar valdības izsludinātajiem noteikumiem no pirmdienas, 11. oktobra ORTO Klīnikā konsultējam, izmeklējam un operējam vienīgi pacientus ar vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikātu.

                                                                      Lūdzu, esiet saprotoši!

ORTO Klīnikas administrācija


Jūs varētu interesēt

Valda Andersona, ORTO klīnikas traumatologa, ortopēda portrets (21.04.2017.)

Valdis Andersons ORTO klīnikas traumatologs, ortopēds ir vispacietīgākais no klīnikas ārstiem, ar ilgāko darba pieredzi un spēju radīt filozofisku mieru arī savos pacientos. Dr. Andersons ir viens no artroskopijas pamatlicējiem Latvijā. Starp retajiem ārstiem Baltijā, kurš artoskopiski operē gūžas locītavas. Vadījis Traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļu Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā. Traumu operēšanu viņam uztic daudzi Latvijas pazīstamākie sportisti. Apveltīts ar lielisku humora izjūtu, gaumi, dzīves garšu, zināšanām un tieši tik lielu cilvēcību, ka viņa klātbūtnē labi un sadzirdēti jūtas visdažādākie cilvēki.
Lasīt visu

Jēkabs Grinbergs pieņem klīnikas filiālē Ūdens ielā 16!

ORTO Klīnikas sporta diagnostikas speciālists Jēkabs Grinbergs turpmāk ar klientiem strādās klīnikas filiālē Ūdens ielā 16, Pārdaugavā. “Jaunās telpas ir plašas un aprīkotas ar visu nepieciešamo tehnisko palīgierīču loku fiziskās sagatavotības treniņiem,” saka Jēkabs Grinbergs.
Lasīt visu
1 2 3 321
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram