Leading trauma and orthopaedics clinic in Baltics

+371 6714 4013

Plaša ORTO klīnikas Fizioterapijas zāle atvērta Āgenskalnā

ORTO klīnikas Fizioterapijas nodaļas filiāle nu jau dažas pirmās dienas darbojas jaunās, gaišās un plašās telpās pašā Āgenskalna sirdī – iepretim Āgenskalna tirgum – Nometņu ielā 61. Pagājušās nedēļas nogalē svinīgi griezām atvēršanas lentu un nu gaidām savus esošos un topošos klientus katru darba dienu no plkst. 07.00 0 21.30 un sestdienās atbilstošu Jūsu pierakstam.

Sazinieties ar jauno Fizioterapijas filiāli pa tālruni: 67869889 vai rakstiet e-pastā: rehabilitacija@orto.lv


Jūs varētu interesēt

Izglīto nūjošanas trenerus un instruktorus

Andrejs Finogejevs-Elksniņš ORTO Klīnikas traumatologs, ortopēds nedēļas nogalē (11.09.) piedalījās Latvijas Tautas sporta asociācijas Nūjošanas treneru un instruktoru kvalifikācijas celšanas seminārā. Nūjošanas treneriem un instruktoriem bija iespēja dziļāk iepazīties ar dažādām pleca locītavas pataloģijām, pazīmē, kas ļauj tās laikus pamanīt un novērst, kā arī ieteikumiem, kā saudzīgāk noslogot šo locītavu nūjojot.
Lasīt visu

Topošo traumatologu, ortopēdu apmācība uzticēta ORTO Klīnikai 

Rīgas Stradiņa Universitātes (RSU) Rezidentūras studiju programmu traumatoloģijā, ortopēdijā turpmāk vadīs ORTO Klīnikas ārsts, RSU traumatoloģijas, ortopēdijas katedras docētājs dr. Andrejs Finogejevs. Savukārt ORTO Klīnika šogad pirmo reizi kļūs par vienu no RSU traumatoloģijas, ortopēdijas rezidentu apmācības bāzēm.   “Rezidentiem ir jāmācās ekselences centros,” RSU izvēli skaidro profesore Ilze Grope Rezidentūras studiju fakultātes dekāne “Savukārt taumatoloģijas, ortopēdijas […]
Lasīt visu
1 2 3 322
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram