Leading trauma and orthopaedics clinic in Baltics

+371 6714 4013

Pieci soļi rīcībai, ja gūta trauma

Jaunajā žurnāla Ievas veselība numurā Vitolda Jurkeviča ORTO Klīnikas traumatologa, ortopēda konsultēts rakts par to, kā rīkoties pēc gūtas traumas. Ārsts piedāvā vienkāršu piecu soļu algoritmu, ko vērts paturēt prātā katram no mums. Par to, kāds ir šis algoritms – žurnālā!


Jūs varētu interesēt

Suminām sievietes Sieviešu dienā!

“Es redzēju, ka sievietes ir krietnākas, pašaizliedzīgākas par vīriešiem – Kolimā nebija gadījumu, kad vīrs būtu atbraucis pakaļ sievai. Bet sievietes atgriezās. Daudzas,” no rakstnieka Varlama Šalamova piezīmēm par piedzīvoto labošanas darbu nometnēs izsūtījumā Krievijas tālajos ziemeļos.
Lasīt visu

Plaša ORTO klīnikas Fizioterapijas zāle atvērta Āgenskalnā

ORTO klīnikas Fizioterapijas nodaļas filiāle nu jau dažas pirmās dienas darbojas jaunās, gaišās un plašās telpās pašā Āgenskalna sirdī – iepretim Āgenskalna tirgum – Nometņu ielā 61. Pagājušās nedēļas nogalē svinīgi griezām atvēršanas lentu un nu gaidām savus esošos un topošos klientus katru darba dienu no plkst. 07.00 0 21.30 un sestdienās atbilstošu Jūsu pierakstam.
Lasīt visu
1 2 3 322
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram