Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

Atsākam lasīt lekcijas ģimenes ārstiem un fizioterapeitiem klātienē

Šodien, 16. martā atsākam brīnišķīgu tradīciju – tikties ar ģimenes ārstiem un fizioterapeitiem klātienē semināros ORTO Klīnikā. Trīs gadus tie notika attālināti. Tādēļ tik ļoti novērtējam, cik cilvēcīgi ir sarunāties ar cilvēkiem klātienē, vērot pilnu zāli, redzēt klausītāju acis.

Mēs priecājamies. Un šai pavasarī mums priekšā vēl septiņas dzīvas tikšanās – trīs semināros ģimenes ārstiem un četros – fizioterapeitiem.


Jūs varētu interesēt

Fizioterapijas doktore Anna Kūlz vada semināru ORTO Klīnikā

ORTO Klīnikas fizioterapeiti turpina ilgi gaidītas mācības  pie  fizioterapijas doktores, vienas no vadošajām pasaules speciālistēm pleca locītavas jautājumos Annas Kūlz (Ann Cools) Beļģija.
Lasīt visu

Skolnieki piemēra traumatologa, ortopēda un fizioterapeita profesiju

12 dažādu Rīgas un Latvijas pilsētu skolu audzēkņi 4. aprīlī Ēnu dienā rūpīgi vēroja un vienlaikus mēģināja iztēloties sevi iecerētajā nākotnes ārsta vai fizioterapeita darbā. Daži piekodināja, lai sagaidām viņus izmācāmies un rezervējam vietu klīnikas komandā. Mēs jutāmies no sirds priecīgi satikt jaunus cilvēkus, kuru profesijas izvēli visticamāk noteiks vēlme palīdzēt cilvēkiem. Ēnotājiem atkarībā no […]
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram