Didžiausia traumatologijos ir ortopedijos klinika Baltijos šalyse

+371 6714 4013

Ievērojot disciplīnu, drošību var saglabāt arī ārkārtas stāvokļa laikā (audio)

Šī audio saruna ir par to, kādēļ arī esošajos apstākļos, ORTO Klīnikā ir droši nākt uz konsultāciju, izmeklējumu, vingrošanu vai operāciju. Runājam par drošības pasākumiem, kurus ievērojam un kurus ievēro mūsu pacienti un viņu radinieki; par to, ar ko pašreiz atšķiras plaša profila slimnīca, kur uzņemšanas nodaļā satiekas visdažādāko saslimšanu un sociālo slāņu pārstāvji, no nelielas, specializētas, privātas klīnikas, kuras pacientu saslimšanas turklāt nav lipīgas.

Izsakām arī savas pārdomas par masku efektivitāti, kas pārbaudīta “uz savas ādas”.

Rezumējot – esam atvērti un gatavi palīdzēt.

Audio saruna klausāma šeit: https://www.buzzsprout.com/974788/6545446-ieverojot-disciplinu-drosibu-…


Jūs varētu interesēt

Pētera Līkuma, ORTO klīnikas raidiologa portrets

Turpinām iepazīstināt ar ORTO klīnikas ārstu komandu. Mūsu radiologa Pētera Līkuma pirmais pacients vēl bērnībā bija vista, kurai viņš izglāba dzīvību. Pacienti saka, ka Pēterim ir īpašas acis - rentgenos, ultrasonogrāfijas vai magnētiskās rezonanses bildēs - viņš spēk ieraudzīt to, ko citi nepamana. Iepazīstinām ar klīnikas speciālistiem, lai Jums būtu vieglāk izvēlēties Savējo:
Lasīt visu

Gūžas locītavu iespējams operēt artroskopiski! (16.11.2016.)

ORTO klīnikas traumatologi, ortopēdi Valdis Andersons un Jānis Viļums ir starp dažiem retajiem ķirurgiem Baltijā, kuri operē gūžas locītavu artroskopiski. Salīdzinot ar ierasto vaļējo griezumu, šādi operēta gūža ievērojami mazāk sāp, rētas ir nelielas un pēc operācijas var ātrāk atgriezties pie ierastām aktivitātēm. Artroskopiski iespējams operēt gūžu, ja bojāti mīkstie audi un skrimslis, vai locītavas kaulus, ja to deformācija (bojājums) ir agrīnā stadijā.
Lasīt visu
1 2 3 322
RAB „ORTO klinika“ su Latvijos investicijų ir plėtros agentūra 2023-01-26 sudarė sutartį Nr. SKV-TL-2023/9 dėl paramos gavimo pagal programą „Tarptautinio konkurencingumo skatinimas“, iš dalies finansuojamą iš Europos regioninės plėtros fondo.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram