Didžiausia traumatologijos ir ortopedijos klinika Baltijos šalyse

+371 6714 4013

Ēnu diena ORTO Klīnikā

Ko var iedot jaunam cilvēkam, kurš sapņo par medicīnu? Droši vien mazliet iedvesmas, mazliet ārsta dzīves realitātes, mazliet atziņu vai padomu un mazliet cilvēcīgas klātbūtnes. Viss vienas īsas Ēnu dienas ietvaros.

Ticam, ka šis ieskats ārsta pasaulē noderēs kā pieredze, kas, vai nu mudinās mērķtiecīgi mācīties un darboties medicīnas virzienā, vai arī tieši otrādi – ļaus mierīgu sirdi domāt un lūkoties pēc savas īstās profesijas.

Turēsim īkšķus par tiem mūsu ēnotājiem, kuri šajā un nākamajā vasarā stāsies augstskolā, lai mācītos par ārstiem.


Jūs varētu interesēt

Kā slidenā laikā sevi pasargāt no rokas lūzuma? (30.11.2016.)

Ziemas un sala iestāšanās ir kritienu un kaulu lūzumu laiks. Tie saistīti gan ar aktīvu pievēršanos ziemas sporta veidiem, gan – daudz biežāk – ar paslīdēšanu uz apledojušas ietves.
Lasīt visu

Aicinām uz rudens semināru Daugavpilī!

Aicinām Latgales reģiona ģimenes ārstus un fizioterapeitus uz ORTO Klīnikas semināru Daugavpilī! Semināra nosaukums: Pleca locītavas ārstēšanas etapi traumatologa, ortopēda skatījumā Datums: sestdiena, 25. novembris Vieta: klātienē Daugavpils, Marka Rotko mākslas centrā/ on-line – zoom.us Laiks: 11.00 – 15.00 TIP: 4 Tēmas: Pleca locītavas biežākās pataloģijas, klīniskā diagnostika, ārstēšana, rehabilitācija Semināru vada: Andrejs Finogejevs ORTO Klīnikas traumatologs, […]
Lasīt visu
1 2 3 322
RAB „ORTO klinika“ su Latvijos investicijų ir plėtros agentūra 2023-01-26 sudarė sutartį Nr. SKV-TL-2023/9 dėl paramos gavimo pagal programą „Tarptautinio konkurencingumo skatinimas“, iš dalies finansuojamą iš Europos regioninės plėtros fondo.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram