Juhtiv traumatoloogia ja ortopeedia kliinik Baltimaades

+371 6714 4013

30 gadi Latvijas Republikas neatkarībai!

Tūkstošiem un tūkstošiem jaunu pavasaru, saullēktu un svētku kopā ar Tevi, Latvija!


Jūs varētu interesēt

Kā rūpēties par ceļa locītavu veselību – LR1 raidījuma ieraksts

LR1 15. janvāra raidījuma tēma bija veltīta ceļa locītavu veselībai. Raidījuma eksperti: Andrejs Peredistijs ORTO Klīnikas traumatologs, ortopēds, Latvijas ceļa ķirurģijas un sporta ortopēdijas asociācijas valdes loceklis un „Aiwa Clinic” traumatologs, ortopēds Visams Rafaels. Mūsu ceļgali ir visvairāk traumām pakļautās locītavas. Kāpēc traumējam ceļu locītavas un kā iegūtās traumas ārstēt var noklausīties raidījuma ierakstā.
Lasīt visu

ORTO klīnikas fizioterapijas zāle Āgenskalnā

Ceturtdien, 21. janvārī draugus, pacientus, kuriem fizioterapija ir daļa no dzīvesveida, un sadarbības partnerus aicinājām uz oficiālu ORTO klīnikas fizioterapijas jaunās zāles atklāšanu. Kopš 10. decembra tā darbojās testa režīmā. Zāle veidota īpaši rūpējoties par profesionāliem sportistiem, kuri ir bieži ORTO klīnikas klienti. Unikālu jauno zāli padara iespēja vienuviet iziet pilnu rehabilitācijas ciklu – no pirmām kustībām pēc traumas līdz gatavībai iziet sporta arēnā.
Lasīt visu
26.01.2023 allkirjastas SIA „ORTO Klīnika“ Läti Investeerimis- ja Arenguagentuuriga (LIAA) lepingu nr SKV-TL-2023/9 toetuse saamiseks meetme "Rahvusvahelise konkurentsivõime edendamine" raames, mida kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram