Juhtiv traumatoloogia ja ortopeedia kliinik Baltimaades

+371 6714 4013

Vitolda Jurkeviča portretintervija LR1

Latvijas radio raidījumā Monopols, 5. septembrī viesojās Vitolds Jurekvičs ORTO Klīnikas traumatolgs, ortopēds. Par darbu, draudzību, mūziku un sportu – sarunas atkārtojumu var noklausīties šeit:

http://lr1.lsm.lv/lv/raksts/monopols/monopola-viesis-traumatologs-ortop…


Jūs varētu interesēt

Cīpslu iekaisumi – pacietības pārbaudījums gan pacientam, gan ārstam (audio)

ORTO Klīnikas medicīnas tēmu audio bibliotēku šonedēļ papildinām ar jaunu audiosarunu, kas veltīta cīpslu iekaisumu (tendinītu) ārstēšanai.
Lasīt visu

Noklausieties sarunu ar Dr. Finogejevu LR1 raidījumā Monolops

Ja nepaspējāt noklausīties, vai labprāt dzirdētu vēlreiz - LR1 arhīvā piektdienas, 6. septembra saruna ar Andreju Finogejevu ORTO Klīnikas traumatologu, ortopēdu raidījumā Monopols: Par ārstu dzimtas pārliecības nesēju jau trešajā paaudzē, par to, kā ir būt jaunam un vienlaikus spēt sasniegt un piepildīt daudz, par ORTO Klīnikas filiāli Daugavpilī - Andreja dzimtajā pilsētā -, kura vērs durvis šajā septembrī un kuras tapšanā liels nopelns ir tieši šim ārstam.
Lasīt visu
26.01.2023 allkirjastas SIA „ORTO Klīnika“ Läti Investeerimis- ja Arenguagentuuriga (LIAA) lepingu nr SKV-TL-2023/9 toetuse saamiseks meetme "Rahvusvahelise konkurentsivõime edendamine" raames, mida kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram