Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

Fizioterapijas zāle pašreiz darbojas tikai Bukultu ielā 1a

Līdz 14. aprīlim esam apvienojuši abu mūsu fizioterapijas centru resursus, turpinot darbu ar pacientiem tikai ORTO Klīnikas fizioterapijas zālē, Bukultu ielā 1a. Āgenskalna filiāle pašreiz ir slēgta.

Lai koordinētu laiku un pieejamību, lūdzam, sazināties ar ORTO Klīnikas reģistratūru pa tālruni 67 144 013, vai, individuāli sazinot savu fizioterapeitu.

Zālē nodrošinām paralēlu darbu nelielam fizioterapeitu un to individuālo pacientu lokam, regulāri vēdinot telpas, ievērojot gan atbilstošu distanci, gan dezinfekcijas prasības un citus epidemioloģiskos pasākumus.

Kustība šai laikā ir vēl izšķirošāka, nekā parasti, tādēļ strādājam, lai to uzturētu.


Jūs varētu interesēt

Uzsākam jaunu tikšanās un sarunu platformu – podkāstu

Esam atklājuši jaunu tikšanās un sarunu platformu - podkāstu - klausāmmvietu. Vietu, kuru regulāri pabūsim kopā un runāsim par to, kā varam palīdzēt, par slimību simptomiem, saslimšanām, profilaksi. Dalīsimies zināšanās, lai varam saglabāt veselību vismaz tādā līmenī, kā tas ir šobrīd, līdz laikam, kad valstī tiks atkal atļauta plānveida medicīniskā palīdzība.
Lasīt visu

Latgales reģiona konferences ietvaros tikāmies ar vairāk kā 120 veselības aprūpes speciālistiem

Piektdien, 4. oktobrī visas dienas garumā tikāmies ar vārāk kā 120 Latgales reģiona ģimenes ārstiem, fizioterapeitiem, sporta treneriem un citiem speciālistiem, kuru pacientu problemātika skar traumatoloģiju, ortopēdiju, sporta medicīnu, mugurkaula saslimšanas un reimatoloģiju.
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram