Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

Reimatoloģes Annas Mihailovas raksts marta žurnālā Doctus

Žurnāla Doctus marta numurā dr. med. Annas Mihailovas ORTO Klīnikas reimatoloģes raksts par vienu no raksturīgiem hronisku sāpju iemesliem senioriem – osteoartrītu.

Publikācijā ārste apskata ārstniecības risinājumus, uzsverot, ka to galvenais mērķis ir pārtraukt sāpju ciklu. Aplūkoti ieguvumi, lietojot ortozes, veicot fizikālās procedūras, piemērojot dažāda veida injekcijas, analizēta medikamentu izvēle un visbeidzot – arī ķirurģiski risinājumi.

Tomēr raksta vadošā doma – lielākā uzvara cīņā ar hroniskām sāpēm ir kustībai, regulārām fiziskām aktivitātēm, fizioterapijai.

Plašāk – jaunajā žurnāla numurā kopā ar Annas Mihailovas ievadvārdiem lasītājiem.


Jūs varētu interesēt

Jēkabs Grinbergs dalās zināšanās ar Ogres jaunajiem futbolistiem

Vienu no saulainām septembra izskaņas nedēļas nogalēm Jēkabs Grinbergs ORTO Klīnikas sporta diagnostikas speciālists aizvadīja kopā ar Ogres novada sporta centra jaunajiem futbolistiem, mācot un pamatojot, kā iesildīties un atslidīties pēc treniņiem. Viņš pārsteidza un ieinteresēja ne vien jaunos sportistus, bet arī viņu vecākus un trenerus, kuri visi pieraduši pie cita veida darbībām muskuļu sagatavošanai un atbrīvošanai.
Lasīt visu

Muguriņa bez kūkumiņa – bērnam un vecākam!

Ilgās stundas skolas solā, grāmatām pilnā soma – aicināt aicina stiprināt mazā cilvēka muguru, lai ikdienas slodze to nebojātu. Piecu ORTO Klīnikas piedāvāto vingrojumu komplekts ir vienkāršs, bet vienlaikus to veikšanai nepieciešama vecāka vērība un klātbūtne. Arī mūsu – lielo cilvēku muguras būs visai pateicīgas, ja palutināsim un stiprināsim tās šādi! Un kur nu vēl psiholoģiskā nozīme, ja vingrosim kopā ar savu bērnu!
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram