Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

ORTO klīnikas vertebrologs Kaspars Ruks par mugurkaula disku trūci

Žurnāla 100 labi padomi jūnija numurā lasāms ORTO klīnikas mugurkaula ķirurga, vertebrologa Kaspara Ruka konsultēts raksts Diska trūce būs “sabiedrotā” mūža garumā. Ruks atzīst, ka diska bojājumi ir biežākā muguras kaite, kas mudina cilvēkus meklēt viņa palīdzību.


Jūs varētu interesēt

Vingrošanas nodarbība senioriem. Rituāls ikdienai (video)

Tuvojas pirmā Adventes svētdiena, un šī vingrošanas nodarbība ir labākais veids, kā vari parūpēties par sev tuviem senioriem. Vienkārši vingrojumi.
Lasīt visu

ORTO klīnikā pacientus pieņem tehniskais ortopēds Agris Briedis

No 1. marta ORTO klīnikā otrdienās pieņem tehniskais ortopēds, Agris Briedis. Šis speciālists piemeklē un izstrādā palīglīdzekļus – korsetes, kas satur mugurkaulu, spieķus vai ratiņkrēslus, kā arī izgatavo protēzes zaudētu locekļu aizstāšanai, - lai cilvēks spētu dzīvot maksimāli pietuvināti tam, kā tas bija ierasts pirms traumas vai operācijas.
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram