Vadošā traumatoloģijas-ortopēdijas klīnika Baltijā

+371 6714 4013

ORTO klīnikas fizioterapijas zāle Āgenskalnā

Ceturtdien, 21. janvārī draugus, pacientus, kuriem fizioterapija ir daļa no dzīvesveida, un sadarbības partnerus aicinājām uz oficiālu ORTO klīnikas fizioterapijas jaunās zāles atklāšanu. Kopš 10. decembra tā darbojās testa režīmā. Zāle veidota īpaši rūpējoties par profesionāliem sportistiem, kuri ir bieži ORTO klīnikas klienti. Unikālu jauno zāli padara iespēja vienuviet iziet pilnu rehabilitācijas ciklu – no pirmām kustībām pēc traumas līdz gatavībai iziet sporta arēnā. Fizioterapijas zāle Āgenskalnā un iespēja darboties kopā ar fizioterapeitu pieejama ne vien profesionāliem sportistiem, bet ikvienam gan pēc operācijas vai traumas, gan tiem, kas vēlas nodarboties ar ārstniecisku vingrošanu veselības stiprināšanas nolūkos vai cilāt svarus un darīt to pareizi, nekaitējot veselībai.


Jūs varētu interesēt

Mežģījuma galējības (audio)

Kas īsti ir mežģījums? Kā rīkoties? Kad braukt pie ārsta? Kad izmeklējot pietiek ar rentgenu, un kad ļoti ieteicams veikt arī magnētiskās rezoanses izmeklējumu? Kāpēc mežģījumi atkārtojas? Vai nav citu risinājumu, kā vien fiksēt nopietni mežģītu locītavu ģipsī?
Lasīt visu

Apvienojas fizioterapeiti ar specializāciju traumatoloģijā, ortopēdijā

Latvijas fizioterapeitiem, kuri specializējas traumatoloģijā, ortopēdijā ir iespēja apvienoties kolēģu izveidotā kopībā - Latvijas Fizioterapijas asociācijas Traumatoloģijas, ortopēdijas fizioterapijā apakšgrupā. Kopības izveides mērķis bija radīt platformu, kur jauniem kolēģiem smelties klīnisko pamatotību un zināšanas praktiskam darbam, savukārt paredzējušiem kolēģiem nodrošināt aktuālāko zināšanu apmaiņas bāzi un vietu, kur satikt līdzīgi domājošus un līdzīgu darbu darošus profesionāļus.
Lasīt visu
SIA ''ORTO Klīnika’’ 26.01.2023. noslēdza ar LIAA līgumu Nr. SKV-TL-2023/9 par atbalsta saņemšanu pasākuma “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram